0 reacties

  1. Bonjour!! In Lyon was het ook lekker warm, maar het waaide heel hard. Inmiddels weer thuis maar bekaf. HIer is het weer ook zeer wisselvallig, maar niet al te warm, dus jullie zitten goed! Morgen naar Schoorl voor opa’s verjaardag. We zijn benieuwd of het cadeau bevalt! Fenno en Tineke komen waarschijnlijk zondag ook langs.
    Opa gister nog op Julian gepast, want Julian vanaf wo avond ziek (koorts) en ik zat in Fr. Vlg week wo alweer oppassen want de creche is dicht, oop is helemaal in de picture en kan op dikke knuffels rekenen! Julian inmiddels weer beter.
    Tippie voor als je weer inkopen gaat doen en je wil Kilian een keer een potje eten geven (lust hij Ravioli b.v.??): het merk Bledina heeft in tegenstelling tot Olvarit super lekkere, vegetarische potjes. Julian was er vorig jaar gek op en we hebben toen gelijk een paar potjes meegenomen naar NL. Alhoewel alleen in noodgevallen gebruikt, het viel altijd in de smaak (kunnen we van Olvarit niet zeggen)! Hopelijk hebben jullie genoeg luiers mee, want die zijn vreselijk duur in Frankrijk. Krijgt Kilian nog steeds poeder van Nutrilon of kant en klaar? Is ook niet goedkoop daar en Nestle is geloof ik beter vertegenwoordigd, anders lekker overstappen op lang houdbare melk. Net zo goed en vinden ze lekker. en bespaart een berg geld. Succes!! Vinden de oudjes de kids een beetje leuk? Zal hun dag wel opfleuren, vnl aan het zwembad!!
    Foto van zwembad plaatsen?
    x Set

    1. Hee Set, gelukkig dat Julian weer beter is, en dat je weer thuis bent! We zijn aardig bevoorraad, ook qua luiers maar bedankt voor de tips. We zijn je nog elke dag dankbaar voor de route om Antwerpen, en dat we de buikdrager en tentje mochten lenen. Ze komen heel goed van pas. Luus heeft idd van alle kanten aandacht als camping-peuter, vindt ze fantastisch. Foto’s van het zwembad volgen nog, hebben we nog niet ingelegen.
      Goed weekend!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.