Boodschappen, armbanden en voetbal

Na een heldere en koude nacht waar de mannen last van hadden kwam de zon al vroeg op. Kilian durfde het dus aan om voor 6 uur aan te kloppen voor melk dus het heerlijke uitslapen van gisteren was er niet bij. De voorraden waren uitgeput dus was het weer tijd om boodschappen te doen. Aangezien we ook babyvoeding nodig hadden gingen we weer op pad naar Gourdon. Het weer was inmiddels betrokken, wat ook voorspeld was, en het was niet meer zo warm. We klagen wel eens over de prijzen in Nederland maar hier is het nog veel erger, vooral als het gaat om babyproducten. Pap en luiers zijn echt vreselijk duur en we stonden verbaasd naar ons winkelwagentje te kijken toen de cassiere allervriendelijkst riep of we even €70 wilden ophoesten. Opvallend was dan ook wel dat de parkeerplaats van de Carrefour op zaterdag halfleeg was, terwijl er bij de naastgelegen Lidl geen plek meer te bekennen was.
In de middag hebben we de badmintonrackets maar eens tevoorschijn gehaald, en hebben we ook geprobeerd om Luus de eerste beginselen van het tennis bij te brengen. Dat ging nog best goed. Ook nog een rit gemaakt naar het chateau waar we gisteren zijn geweest. Be kwam er gisteravond namelijk achter dat ze haar gouden armband kwijt is. Gisteren is hij ergens van haar pols gevallen maar exact waar en wanneer weten we niet. Zoeken en vragen op de camping leverde niets op en bij het chateau helaas ook niet :'(.

image

image

Na een supersnelle maaltijd restte alleen nog een gang naar het grote TV scherm om het voetballen te kijken. Luus zat eerst met grote ogen naar al die in het oranje geklede en bier drinkende volwassenen te kijken (behalve dan die ene vrouw die in haar puzzelboek zat weggedoken). Vervolgens liet ze zien over een haarfijn inschattingsvermogen te beschikken toen ze na 20 minuten aangaf wel weer naar de tent te willen. Papa volgde bijna anderhalf uur later en die kon haar achteraf alleen maar gelijk geven…

3 reacties

  1. Bonjour’ was dus geen grapje van die baby producten. Toch maar overstappen op uht melk? Wat zonde van die armband. Is het die gouden slavenarmband? Ik vrees dat de vinder hem gauw inruilt voor geld met de huidige goudprijs. Voortaan maar sieraden thuis laten! Hier was de ek wedstrijd een feest van herkenning: na nog geen minuut hadden we alle standaard uitspraken van pap al gehoord: gooi die vent eruit, tjonge jonge, man, man, man. Etc. Wat een kansen hebben ze gehad. Het leek wel alsof onzichtbare handen de bal uit het doel hielden. Volgens vaders is de hele natie in rouw.. tja, je kunt het ook overdrijven. Vndg taart met fen en tien. Vanmiddag weer naar huis, want chiel moet sollicitatie brieven uitsturen en ik moet aan het werk. Juni wordt een turbo maand, zucht. Geniet van de vrijheid daar! X set, chiel, julian

    1. Hee Set! We gaan nog even bij de Lidl kijken en anders idd maar een alternatief zoeken. Ik zat tijdens de wedstrijd gisteren naast een oude dame die ook een heel scala aan oneliners paraat had. Naarmate de wedstrijd vorderde werden het er steeds meer. Los daarvan was ze erg aardig overigens. Hoort gewoon een beetje bij voetbal O:-).
      Jullie zaten toch bij de Bokkesprong gisteren, of hadden ze de wedstrijd daar ook aan staan?
      Sterkte de komende weken, we denken aan jullie!

      1. Oop gaf de voorkeur aan een bord lasagna op schoot. Nu druk aan het werk oop heeft net julian een fruithapje gegeven.

        Hopen klaart het zo op hier zon en droog

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.