Van alles wat

De dag begon tegen alle  voorspellingen in met droog, mooi weer. We konden zowaar buiten ontbijten. Aangezien er ’s middags nog wel buien werden verwacht hadden we gepland om meteen in de ochtend op pad te gaan. Op verzoek van Bé zijn we naar Saint Pompon gereden, een klein dorp in de buurt van Daglan. Na brood te hebben gehaald bij de Pomponeese boulanger zijn we gaan wandelen en het was idd een mooi dorp. Op een terras koffie gedronken terwijl Kilian  zijn eerste sjans had met een blond Frans dametje van anderhalf.
In de middag begon het inderdaad te rommelen. Nog even met Luus naar de speeltuin geweest en toen snel naar de tent. Bé had een was gedraaid en moest bergop een sprintje trekken om de was die net uit de droger kwam droog over te krijgen.
Om het ons makkelijk te maken hadden we patat en kroketten besteld op de camping. Erg lekker. Nog even met opa gebeld die vandaag jarig was en toen collectief douchen dankzij de familie-badruimte die ze hier hebben. Klinkt ideaal maar het blijkt een logistieke verschrikking om iedereen gedouched en wel weer naar de tent te krijgen. De voorspellingen voor morgen zijn nog niet optimaal, we laten onze plannen van het weer afhangen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.