La Roque-Gageac (2)

Zonder ook maar één wolk aan de hemel werden we vanochtend wakker. Het was ook meteen lekker warm. Aangezien we gisteren in La Roque-Gageac geen tijd meer hadden om na de boottocht het stadje zelf te bezoeken wilden we vandaag in de herkansing. Om de echte warmte voor te zijn was het wel zaak om vroeg op pad te zijn. Dat lukte wonderwel goed, altijd een uitdaging met twee kinderen.
Bij binnenkomst viel vooral op dat het op zaterdag wel opvallend rustig was voor “één van de druksbezochte dorpen van Frankrijk”. Parkeren was dus geen probleem.
De straatjes binnen het dorp bleken enorm stijl en smal, Luus rende weer voorop. Boven aangekomen hadden we prachtig uitzicht over de Dordogne tot aan Castelnaud.

image

In een mini-kerkje dat tegen de rotswand stond nog twee kaarsjes gebrand en toen waren we allemaal toe aan een groot glas koude limonade. Beneden aangekomen op een terras neergestreken en Kilian even uit de buikdrager gehaald.

image

In de middag weer het zwembad opgezocht, dit keer met z’n allen. Kilian werd ook voor het eerst te water gelaten, maar de temperatuur van het water aan z’n billen kon hem niet echt bekoren. Luus had pret met een ander meisje dat vandaag op de camping is aagekomen. Ook rood haar en 3 jaar oud. Om de dag af te sluiten patatjes gehaald op de camping. Morgen waarschijnlijk een stuk wandelen langs de rivier.

2 reacties

  1. He arjen en beatrice wij zien dat jullie het naar jullie zin hebben. Heb je mijn bericht nog ontvangen over roc de cazzele of zo iets erg leuk en informatief.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.