Warm!

We willen natuurlijk niet ondankbaar overkomen maar het was vandaag warm, heel erg warm. Bij de eerste zonnestraal was het onmiddellijk warm. Regen is en blijft vele malen vervelender maar we waren erg blij met de sporadische wolk.
De regen die voor de ochtend was voorspeld bleef dus uit, ondanks dat was het wel tijd voor boodschappen, de babypap was op en we wilden vanavond nog gaan barbecuen.
We waren redelijk vroeg op pad en konden daarna bij de tent nog lunchen.

image

Kilian in zijn bedje (foto genomen door Luus)

Na de lunch was het tijd voor een wandeling. Vlakbij de tent begint een wandelpad en we hadden gehoord dat dit een mooi pad moest zijn. Tegelijkertijd waren we ook al gewaarschuwd dat er behoorlijk veel teken zaten dus ondanks de hitte toch lange broek en sokken aan.
Het pad liep door het bos en we werden al snel omgeven door libelles en vlinders. Ook erg veel bloemen waaronder zelfs orchideeen.
Kilian hobbelde met papa mee en Luus was zelf aan de wandel, echt leuk vond ze het niet. Het was een vrij smal spoor en de begroeiing kwam vaak tot aan haar kruin, dat liep niet echt lekker. Toch heeft ze het een half uur bergopwaarts volgehouden en in een kwartier weer naar beneden. Uiteindelijk was het zwembad weer de mooiste beloning.
De barbecue was een ongekende ramp, want toen we na ruim anderhalf uur voorgloeien eindelijk konden beginnen resulteerde dit in geblakerde worsten.

image

Vloekend boven de verkoolde worsten (foto genomen door Luus)

Bakken in de pan leverde hetzelfde resultaat en toen we en passant ook nog de bak olijven in het gras mikten en het zitkussen van Kilian in de fik staken (en nee, hij zat er niet op) was de lol er wel van af.
Morgen bezoeken we Sarlat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.