C’est tout

Het was niet de leukste dag van de vakantie, zo’n dag dat je je boeltje weer mag inpakken met de wetenschap dat de vakantie daarmee voorbij is. Vooraf zagen we er eigenlijk behoorlijk tegenop. In de zon de tent afbreken en dat met twee kinderen die natuurlijk ook aandacht nodig hebben. Het leek dan ook al wat mis te lopen toen Kilian ons om 5:30 triomfantelijk aan lag te kijken vanuit zijn slaaptentje. Na een schone luier en wat voeding viel hij gelukkig weer in slaap. Luus was natuurlijk ook wakker geworden maar zij was helemaal blij met een uurtje Dora kijken op de tablet. Zo konden wij nog een uurtje slapen.
Na het ontbijt begonnen we met goede moed aan de inpakwerkzaamheden. Dezelfde moed zonk ons wat in de schoenen toen onze overbuurman na een paar uur vroeg “of er nog wel wat gebeurde”…

image

Puinhoop!

Gelukkig bleken zowel Luus als Kilian engeltjes en zo konden we stug doorgaan. Aan het begin van de middag lunch in het chaletje en toen de laatste loodjes. Deze keer viel het wel op dat het inpakken makkelijker ging dan op de heenweg. Uiteindelijk waren we om 16:00 klaar en konden we ook nog een duik nemen in het zwembad. Luus speelde nog even met het andere roodharige meisje van 3 jaar, haar zwembadvriendinnetje. Als afsluiting nog patat gehaald en de kinderen even laten uitrazen. Vooral Luus leek wel door het dolle dat we weer in een echt huis zaten waar je lekker veel lawaai kan maken.

image

Het chaletje is leuk, toch wel lekker om weer een eigen douche en WC in de buurt te hebben. Morgen staan we om 5:30 op en hopen we dat we in ieder geval voorbij Parijs komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.