Rust

Aangezien de weersvoorspellingen redelijk eentonig bleven hadden we vandaag weer een rustige dag gepland met veel water. Dat betekende ’s ochtends naar het strand en in de middag naar het zwembad.
De zee was door het warme weer merkbaar minder koud en het was weer heerlijk zwemmen. Aangezien er ook bijna geen wind meer is zijn er bijna geen nieuwe schelpen te vinden, kwallen hebben we ook niet meer gezien.
De siësta hebben we doorgebracht in de schaduw van de tent en toen de ergste hitte voorbij was met Luus nog een duik in het zwembad genomen. Luus wilde haar nieuwe zwembril proberen en die beviel erg goed. Voor het eten nog met z’n allen onder de douche gesprongen tot afgrijzen van Kilian die het helemaal niets vindt. Toegegeven, de douchestralen zijn hier knetterhard dus voor een dreumes is het niet echt een pretje.
Na het eten zijn we in de auto gestapt en richting Concarneau gereden. Bij de oude stad de auto geparkeerd en via een soort loopbrug naar binnen gegaan.

image

Ondanks dat het zondagavond was waren alle winkeltjes nog open en behoorlijk druk. Op een terras wat gedronken en een bord patat besteld, niet alle campingmaaltijden vallen in de smaak dus een beetje bijvoeren kon geen kwaad.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.