Relaxen onder wolken

Na twee dagen op pad te zijn geweest vonden we het weer lekker om het even wat rustiger aan te doen. Dat betekende ’s ochtends rustig ontbijten en daarna wat bij de tent rondhangen. De warmte was weer nadrukkelijk aanwezig hoewel we vandaag voor het eerst af en toe een wolk voor de zon hadden, vonden we helemaal niet erg.
Toen we na de lunch allemaal wel heel erg hangerig werden, werd de Leclerc weer eens met een bezoekje vereerd.  Luus en Kilian helemaal blij want ze mochten een cadeautje uitzoeken (resp bellenblaaspistool en autootjes).
Lucia ging samen met papa nog even zwemmen terwijl mama bij Kilian bleef die eindelijk in slaap was gevallen.

image

Na het eten zijn we met z’n allen nog even naar het strandje gelopen, het was nog heerlijk in de ondergaande zon.

image

Vast ritueel in de avond is zolangzamerhand ook dat we (Arjen en de overbuurman) even op jacht gaan naar Vliegende Herten. In de bomen langs de rand van de camping zwermen er in de schemering nogal wat rond en aangezien het bar slechte vliegers zijn pluk je ze vrij makkelijk uit de lucht. De kinderen zijn aan de ene kant erg nieuwsgierig maar aan de andere kant vinden ze het maar niks.

image

2 reacties

  1. Is het een beetje uit te houden daar in Bretagne. Gelukkig geeft de zee afkoeling en het zwembad.
    Simba wil zijn happie niet meer. Hij prikt nu een vorkje mee met het happie van Snorre en Bolke. Dat is veel lekkerder. Kusjes aan de kinderen en nog veel plezier.

    1. Zeker goed uit te houden hier! Waarschijnlijk blijft het mooie weer tot aan de dag dat we weer terugreizen, maar het hangt er om.
      Stevige aai voor Simba, z’n happie in Warmetuut gaat er vast wel weer in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.