Warm!

Het was vandaag warm, echt heel erg ontzettend warm. De dag begon zoals altijd met om acht uur de zon op de tent en ontbijten in een aangenaam zonnetje. Het was alweer een aantal dagen geleden dat we naar Kernous Plage waren geweest dus we hadden wel weer zin in even dobberen in de baai.
Met Kilian weer in de buggy rond een uur of elf afgedaald naar het  strandje. Bé ging na een uur weer terug naar de tent met Kilian omdat het voor de kleine man te warm was om een slaapje te doen. Na nog een verfrissende duik volgden Luus en papa ook. Het idee was om bij de tent de schaduw op te zoeken maar het bleek zelfs in de schaduw niet te harden. De noodzakelijke boodschappen brachten de oplossing aangezien het daar lekker koel is. We waren niet de enigen want het bleek er stampend druk en alle parkeerplaatsen in de schaduw waren bezet.
We hebben op ons gemakje boodschappen gedaan, vooral geen haast om weer naar buiten moeten. Onze verbazing was dan ook groot toen we uiteindelijk weer naar buiten stapten onder een bewolkte hemel. Niet een enkel wolkje dat toevallig de zon passeert,  maar echte serieuze wolken. We waren bijna vergeten hoe die er uit zagen. Eenmaal terug op de camping begon het in de verte te rommelen en hoewel het onweer ons passeerde hebben we wel zitten koken en eten tijdens een flinke bui. Het koelde meteen heerlijk af.

image

image

image

image

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.