Pointe du Cabellou

Na de moeilijke avond ervoor werd Kilian gelukkig blij wakker zonder verdere nachtelijke onderbrekingen. Na het “ontbijt” (alles was op dus we hadden allemaal een half broodje en een stukje ontbijtkoek) was het tijd om boodschappen te doen bij de Leclerc.
Met alle boodschappen op zak zijn we naar Pointe de Cabellou gereden, een uitzichtpunt in de buurt van Concarneau waar we vorig jaar niet waren geweest. Het was absoluut de moeite waard en in de zon met een fris windje aten we een broodje met uitzicht op de witte huizen van Concarneau.

image

Lunch bij Pointe de Cabellou

image

Uitzicht op Concarneau

Het plan voor de avond was een barbecue bij Lisette, Chiel, Julian en Jasmijn die in een huisje in Benodet zitten. Om de tijd te overbruggen reden we naar Beg-Meil waar de kinderen bij aankomst in slaap bleken te zijn gevallen. Na ze lekker te hebben laten slapen, zijn we een ijsje gaan halen en even op het mooie strand gaan kijken. De dag werd afgesloten met een barbecue in Benodet, waar Lucia, de Jantjes en Jasmijn heerlijk met elkaar konden spelen.
Om 22:00 moest het Nederlands elftal nog een halve finale spelen op het WK en papa wilde dit wel erg graag zien. Omdat er op de camping geen TV was werd de wedstrijd bekeken in de bar van Le Sable Blanc, een bar aan de buitenkant van Concarneau. In het gezelschap van drie Fransen, die overduidelijk voor Argentinië waren bleek het een vreselijke wedstrijd te zijn, die ook nog eens werd verloren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.