Sainte Marine

De nachten worden langer, dat merkten we toen we met z’n allen om 8:15 wakker werden. De zon stond weer op de tent dus het beloofde weer een mooie dag te worden. Hoewel we vorig jaar alleen maar zon hebben gehad bevalt het weer ons dit jaar eigenlijk veel beter. Wolken en zon wisselen elkaar af en het is altijd zo rond de 20○.
Na een lekker ontbijtje werd het plan gesmeed voor de dag en werd besloten om weer eens te gaan douchen. Op de een of andere manier ligt de douche-frequentie op de camping altijd lager dan thuis en het werd wel weer eens tijd. We wisten nog van vorig jaar dat Kilian geen groot fan was van douchen in het algemeen, en zeker niet van de harde  douches hier op de camping. Papa was de gelukkige die met de kleine man zou gaan douchen en Luus met mama. Waar mama en Luus vreedzaam aan het douchen waren besloot Kilian om gedurende de hele sessie “nee, doe normaal!!” naar papa te roepen. Het eindresultaat was gelukkig wel prima in orde, iedereen was weer fris gewassen.
image

De middag werd gebruikt om een bezoekje te brengen aan Sainte Marine, een wijk bij Benodet waar we vorig jaar naar een vuurtoren zijn gewandeld. Het uitzicht was daar zo mooi dat we er nu nog eens verder wilden kijken. Na een autorit waarbij de kinderen helaas niet in slaap vielen kwamen we aan onder een bewolkte hemel. Met Kilian in de buggy en Luus stoer stappend op haar Teva’s liepen we langs de kust tot aan het strand van Ile Tudy. Daar aangekomen nog een tijd van het uitzicht genoten terwijl de kinderen zandkastelen aan het bouwen waren.
image

image
image

Op de terugweg boodschappen gehaald voor de lang beloofde pannenkoeken, die deze keer wel lukten dankzij een nieuwe koekenpan.

1 reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.