Concarneau

De dag begon om maarliefst 8:45 en bovendien scheen de zon uitbundig. Na de zomerse middag van gisteren waren we er dan ook van overtuigd dat we de rest van de dag konden sudderen in de Franse zon. Helaas stak er tijdens het ontbijt al een fris zeebriesje op, gevolgd door wolken en in de middag weer wat buien.
De ochtend was gelukkig nog wel droog en we begaven ons naar het pad dat vanaf de camping langs de kust  naar Concarneau loopt. Het was een wandeling van bijna drie kwartier en hadden daarom uit voorzorg de buggy meegenomen. Kilian besloot echter om het hele pad zelf te lopen. Aan het eind van het pad deden we nog even restaurant “Le Sable Blanc” aan, om er nooit meer terug te keren. Twee Orangina’s en lauwe mini cappuccino’s voor €16 is zelfs voor hier buitensporig.

image

Uitzicht op Concarneau

In de middag naar Fouesnant gereden voor boodschappen. Aangezien het vandaag Quatorze Juillet is, zijn de meeste winkels gesloten maar daar was nog een Leclerc die was geopend.
Bij terugkomst op de camping weer geen nieuwe medekampeerders aangetroffen op ons veld, hadden wel verwacht nu de vakanties echt zijn begonnen. We staan in feite nog alleen.
Luus had papa nog geholpen met een alternatief kapsel, dat uiteindelijk toch niet zo in de smaak viel.

image

De namiddag en avond waren voor Bé’s spaghetti en een aantal spelletjes Memory met Luus.

1 reactie

  1. Hoi Schoffeltjes, zo te lezen hebben jullie hebben het goed naar je zin. Rare naam voor een restaurant. Vrij vertaald: de blanke sabel. Hier alles goed, ook met Simba. Hij heeft een abonnement op de badkamerkraan. Veel plezier verder. X. Oop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.