Camping

Na het onrustige avondje gisteravond was het wel duidelijk dat Luus en Kilian wel wat last krijgen van de verloren uurtjes slaap de afgelopen weken. Aangezien we er ook bijna elke dag op uit zijn geweest besloten we dat het hoog tijd werd voor een rustige dag op de camping.
Na een relaxed ontbijt in de zon spelletjes gedaan en de toestroom van nieuwe kampeerders bekeken.

image

Spelletjes bij de tent

De afgelopen week vroegen we ons echt af waar iedereen toch bleef, vandaag was het voor het eerst echt te merken dat er veel mensen vakantie hebben gekregen. Ook kwam er een Nederlands gezin met twee kinderen tegenover ons staan. Dankzij Bé was het contact snel gelegd en Luus en Kilian hebben heerlijk gespeeld.
Als lunch de overgebleven fougasse van gisteravond ingepakt en wat taboulé, en dit meegenomen naar het strand. Inmiddels hadden we begrepen dat onze buren rond vijf uur op de camping zouden aankomen, Luus en papa sprongen na de lunch snel in de auto om wat boodschappen te halen.
De rest van de middag wat geluierd bij de tent tot de Booghjes inderdaad aankwamen. Papa hielp Erik met de tent opzetten terwijl mama met Luus, Kilian, Gwen en Roy even naar het strandje liep. Daarna samen spaghetti gegeten tijdens een regenbui.

image

Lucia en Roy

1 reactie

  1. Hoi schoffeltjes, leuke foto’s. Staan de boogjes met hun tent naast jullie. Dat wordt traantjes als jullie gaan vertrekken. Was het zondag rustdag. Ik zie geen verslag. Vandaag regenachtig, morgen keert de zomer terug. Plezier nog. X. Oop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.