Camping (2)

Weer mooi weer vandaag. Omdat het zondag was moesten we naar Fouesnant voor de boodschappen. Erik en Nicole hadden na hun aankomst gisteren helemaal behoefte aan wat voorraad dus werd de Leclerc de eerste missie van de dag.
Na de zondagse file bij Forêt Fouesnant te hebben getrotseerd (wekelijks terugkerend verkeersinfarct door de markt) kwamen we aan bij de Supermarché,  waar het al net zo druk bleek te zijn. Met vier kinderen in een drukke Franse supermarkt boodschappen doen is een op zichzelf staand project maar gelukkig kwamen we met evenveel personen naar buiten als dat we naar binnen waren gegaan.
Het buitenbad lonkte vooral voor Gwen al sinds hun aankomst dus bij terugkeer op de camping werden onmiddellijk de zwemspullen verzameld. Na een paar uur zwemmen was het rond half vier nog tijd voor een late lunch en daarna nog een kort bezoekje aan Kernous Plage. Het water bleek bijna aangenaam warm te zijn dus plonsten we voor het eerst dit jaar in de Baie de la Forêt. Zelfs Kilian durfde het in zijn blote billen aan om in de golven te rennen.
De dag werd afgesloten met een laat diner.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.