Zomer

De dag begon pas om half negen, vooral ook omdat het voor Luus en Kilian zo laat was geworden de avond ervoor. Aangezien ze beide ook niet echt stralend wakker werden besloten we om er vooral geen al te drukke dag van te maken.
Na het ontbijt werd besloten om met de Booghjes de wandeling te maken vanaf de camping langs de kust naar Concarneau. Met Kilian in de buggy en de rest van de kinderen lopend/rennend, wandelden we met heerlijk weer naar het strand bij Concarneau. De Sable Blanc lieten we deze keer wijselijk linkse liggen en in plaats daarvan zochten we een plekje op het strand. Papa en Erik wandelden een stuk naar een bunker aan het andere einde van het strand en Luus, Gwen en Roy waagden zich voorzichtig in de branding.

image

Luus en Gwen op het strand bij Concarneau

Na de terugtocht snel een broodje gegeten en toen de auto in voor een ritje. Doel was vooral een middagdutje voor de achterbank en dat lukte wonderwel. Zowel Luus als Kilian vielen in slaap en konden zo wat slaap inhalen. Papa en mama reden ondertussen langs wat nog niet eerder bezochte strandje,  waaronder Plage Kerlëren en Plage Pendruc in de omgeving van Trégunc.

image

Uitzicht op Plage Kerlëren

Op de terugweg boodschappen gehaald voor het gezamenlijke avondeten met de buurtjes. Voor het eten was er nog tijd voor een duik in het zwembad. Luus durfde voor het eerst koppie onder en zelfs Kilian waagde zich even in het grote bad.
Na het supergezellige eten was er nog tijd om even te spelen, waarbij alle kinderen uiteindelijk in het donker achter elkaar aan reden met een zaklamp. Na elf uur ging iedereen (ook Kilian) pas naar bed.

1 reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.