Shoppen in Bürs

Na een wat korte, onrustige nacht vanwege nieuwe achterburen die pas na twaalven naar bed gingen stonden we weer op onder een stralend blauwe hemel. Het plan voor vandaag was om nog eens naar Bürs te rijden om daar wat winkels te gaan bezoeken. De duikbril van Luus was stuk en stiekem hoopten we ook nog bergschoenen voor Kilian te vinden. Na het ontbijt en natuurlijk nog even spelen met de vriendjes en vriendinnetjes was het tijd om te gaan. Kilian werd nog recht op de mond gezoend door zijn vriendinnetje Senna waar hij de afgelopen dagen mee had gespeeld. Zij vertrok naar een volgende vakantiebestemming.

image

Lucia en Sanne als Anna en Elsa

De rit naar Bürs was bekend en we waren heel blij met de airco in de auto en in de winkels want het was echt  smorend heet. Het was allemaal gelukkig niet voor niets want na enig zoeken vonden we zowel de duikbril als een paar mooie bergstappers voor Kilian.

image

Bergsteiger Kilian

Tussen de middag gegeten bij de McDonald’s, verreweg de slechtste waar we ooit zijn geweest. Het was er binnen heet want er was geen airco,  het fruit voor Luus en Kilian was over datum en toen we dit terug brachten kregen we als vervanging lauwe zakjes knijpfruit die nog nooit een koeling van binnen hadden gezien. We waren blij toen we weer buiten stonden.
De middag werd gevuld met perikelen rondom het vakantievriendinnetje van Luus. Tijdens onze afwezigjeid had ze contact gelegd met een ander meisje en Luus voelde zich tot haar grote frustratie wat genegeerd. Uiteindelijk kwam het allemaal nog goed en de dag eindigde met een groot watergevecht waaraan ook Kilian in onderbroek deelnam.
Morgen weer zeer warm, tot wel 38°…

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.