Feldkirch

Na de flinke onweersbuien van gisteravond was het vannacht opvallend rustig geweest. Geen regen, onweer of harde wind meer. Bij het opstaan zagen we alweer een voorzichtig stukje blauw aan de hemel en al snel brak de zon weer door.

Ontbijt met een wolkje

Ontbijt met een wolkje

We waren wat vroeger opgestaan om Senna, vakantievriendinnetje van Luus, en haar ouders waar we leuk contact mee hadden gehad, uit te zwaaien. Na uitwisseling van telefoonnummers en adressen vertrokken ze weer richting Nederland.
Na het ontbijt alsnog naar het kapelletje in Raggal Plazera gelopen om een kaarsje te branden.

image

image

Aangezien er nog wel flink wat bewolking was, was het plan vandaag om een stadje te bezoeken. In de wandelgangen op de camping hadden we al een aantal keren Feldkirch voorbij horen komen, waardoor onze nieuwsgierigheid was gewekt. Na ruim een half uur rijden, vooral door een file om de stad in te komen, vonden we makkelijk een parkeerplek en liepen we zo het centrum in.
Het was inderdaad een mooie stad met prachtige oude gebouwen. In de hoofdstraat op een bankje lekkere broodjes gegeten die we bij de bakker hadden gekocht.

image

Luus was nog helemaal blij toen we een H&M tegenkwamen waar ze een fel gekoesterde Elsa jurk vond (haar vriendinnetje op de camping had er nl ook een).
Na de stad uitgebreid te hebben rondgewandeld mochten Luus en Kilian hun gespaarde vakantiegeld nog besteden in een speelgoedwinkel (Luus een elfenboot van Lego en Kilian een Playmobil politieauto). Toen was het weer tijd om naar de camping te vertrekken.

image

De camping is behoorlijk druk geworden. Toen we aankwamen waren er veel gezinnen met jonge kinderen, nu zijn er veel gezinnen met tieners die hier jaar na jaar komen. Waar het in de eerste week om tien uur ’s avonds  rustig was, gaat het rumoer nu rustig tot na elf uur door. We hebben onze slaaptijd er al op aangepast en gaan maar wat later slapen.
De komende dagen wordt het niet heel slecht maar toch wel wat wisselvallig. Morgen waarschijnlijk naar de Seewaldsee,  iets wat we al een paar keer van plan zijn geweest maar wat er tot nu toe niet van is gekomen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.