Verkassen

Bij het openritsen van de tent om acht uur ’s ochtends vielen twee zaken op. Ten eerste stond de zon weer aan een wolkenloze hemel en ten tweede stonden er nieuwe campinggasten bij de ingang van de camping nieuwsgierig onze kant op te kijken.
Het net gearriveerde stel bleek ons plekje vanaf vandaag gereserveerd te hebben en stonden al te wachten tot wij zouden vertrekken… De man van het stel bleek gelukkig heel relaxed en gaf gelukkig te kennen dat we allemaal vakantie hebben en ons niet hoefden te haasten.
Na een uurtje zwoegen hadden we het meeste gedaan en was het tijd voor een ontbijtje in de zon, natuurlijk vergezeld door de onafscheidelijke wespen. Papa werd op de laatste dag toch nog geprikt door zo’n vervelend insect. Na het ontbijt de buitentent en kuip in het wagentje gepropt en deze met moeite dicht gekregen. Toen was alles klaar voor vertrek.

image

Alles weer ingepakt

Afgezien van wat tabletperikelen verliep alles voorspoedig en met één lunch pauze onderweg kwamen we rond half vier aan op Camping Langenwald. Het duurde niet lang voordat we werden opgemerkt door Gwen en de rest van de buurtjes die uit het verwarmde maar ikskoude zwembad kwamen.
Met behulp van Erik stond de tent in recordtijd overeind en was ons nieuwe plekje weer ingericht.

image

Beschut plekje op Camping Langenwald

Voor het avondeten werden we getrakteerd op heerlijke pasta van Nicole met salade. In de avond werd de camping nog verkend (vooral door de dames, de mannen stonden te zwoegen op de enorme afwas :-).

image

Familiebadkamers - glamping op de camping

De camping is heel anders dan Camping Grosswalsertal,  niet alleen is hij behoorlijk veel groter maar ook is er veel beschutting van bomen en zijn de toiletgebouwen enorm veel luxer. Vooral van de familiebadkamers viel onze mond open.

1 reactie

  1. Dat is luxe, een familiebadkamer. Klinkt goed allemaal. En geen wespen. Jullie hebben nog een paar mooie dagen voor de boeg. Het is hier ook weer zomer. Morgen 30 graden. Met Simba gaat het goed. We zijn dikke maatjes. Nog veel plezier daar. De groeten aan de buren. xx. Oop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.