Concarneau

Papa en mama hielden bij het ontbijt een wedstrijd wie de grootste wallen had. Het was een superslechte nacht geweest waarbij Kilian bij papa had geslapen en Lucia bij mama. Of het door de vreemde omgeving kwam of door iets anders weten we niet maar Luus en Kilian sliepen erg onrustig en hielden papa en mama uit hun slaap. De eindscore kwam op zo’n drie uurtjes slaap…

Het ontbijt in het hotel was gelukkig heerlijk en na wat inpakwerk reden we even na 9 uur weg van het hotel. De Bretonse wegen waren bizar rustig en vrijwel de gehele route kon worden afgelegd op de cruise control. Rond twee uur reden we Concarneau binnen en werden verwelkomd door een regenbui. Gelukkig bleek dit minimaal te zijn en na een mooie plek op de camping te hebben gevonden begonnen we met de tent.

20160721_173503

Al snel werd het gebrek aan slaap overduidelijk toen we na een half uur de tent weer konden afbreken en opnieuw konden beginnen (foutje gemaakt in het begin). Het eindresultaat na een paar uur was wel een superstrak opgezette tent. Luus was helemaal alleen al naar het zwembad gegaan en had  de eerste duik genomen, Kilian was braaf aan het spelen bij de tent en in de nieuwe speeltuin.

20160721_165449

De traditie die we als sinds 2012 hebben is ravioli met sperziebonen op de eerste dag en ook nu werden de blikken enthousiast opengetrokken. Nadat alles schoon was opgegaan bleken we nog tijd te hebben om Kernous Plage te verkennen, het strandje dat bij de camping hoort. In de ondergaande zon werd nog even in het zand gespeeld en maakten we nog een kleine wandeling.

20160721_220315

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.