Een rustig begin

Na een goede nacht op een heerlijk rustige camping werden we wakker rond 8 uur. De zon scheen al op de tent en na het openritsen was er geen wolk aan de hemel. De grootste uitdaging van vandaag diende zich al vroeg aan: het brood en drinken was op. Na een paar crackers met kaas en een kop thee togen we naar de grote Leclerc om voorraden in te slaan. Kiian en Luus rilden zichtbaar bij het zien van de bassins met levende krabben en kreeften maar gelukkig waren er ook gewoon croissantjes en lekkere sapjes.

Terug op de camping begonnen we alsnog aan een laat ontbijt en werd besloten om overdag vooral rustig op de camping te blijven. Luus en Kilian bleken erg makkelijk in woede te ontsteken en waren duidelijk toe aan een relaxed dagje. Papa en mama hadden nog wat klussen in en om de tent, zaken waar we gisteren niet aan toe waren gekomen. Na een paar uur plonsten we met z’n allen in zwembad op de camping, waar tot onze verbazing niemand anders was. Ondanks hoogseizoen en heerlijk weer hadden we het hele zwembad voor ons alleen…

Aan het einde van de middag reden we naar Concarneau. Omdat het vandaag de sterfdag was van oma Hanny werd een kaarsje gebrand in de Chapelle de la Croix, een mooi Bretons kerkje dat uitkijkt over de Baie de la Foret.

20160722_184604

20160722_183327

Vervolgens liepen we binnen bij een naburige pizzeria waar we pizza en patat bestelden. Papa maarliefst twee pizza’s omdat de eerste aan de onderkant verkoold bleek te zijn.

Na het eten liepen we in de nog warme avondzon terug over de boulevard. Plannen voor morgen hebben we nog niet, het weer ziet er voor de komende week in ieder geval heerlijk uit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.