Cap Coz – Beg Meil

Het was wat onwennig om de dag te beginnen zonder dat we wisten wat we zouden gaan doen. Het weer leek alweer prima met de zon die af en toe achter de wolken vandaan kwam en we hadden best een aardige nacht achter de rug. Het uitslapen lukt eigenlijk prima, vooral veroorzaakt door het feit dat Luus en Kilian ’s avonds pas om 22 uur in bed liggen…

Tijdens het ontbijt besloten om in ieder geval een bezoekje te brengen aan Cap Coz, een mooi strand dat net zoals Kernous Plage (het strandje bij de camping) uitkijkt over de Baie de la Foret. Gewapend met emmertjes, schepjes, handdoeken en zonnenbrand vetrokken we richting de westkant van de baai. Wat meteen opviel was dat het er erg rustig was, ondanks het mooie weer en dat het weekend was.

20160723_115958

20160723_142317

IMG-20160723-WA0000

Na een uur op het strand te hebben gezeten, schelpen te hebben gezocht en door de branding te hebben gewandeld vonden we het wel weer genoeg. Luus had zichtbaar last van de warmte en wanneer de zon achter de wolken vandaan kwam was het echt meteen heet. We zijn de afgelopen dagen erg blij met het weer, best wel wat bewolking maar dat zorgt er meteen voor dat het niet al te warm wordt.

Na een bezoek aan het naburige plaatsje Beg Meil waar we even op het strand hebben rondgelopen en Luus en Kilian een felbegeerd ritje in een draaimolen mochten maken was het weer tijd om de Leclerc te bezoeken. Luus was in de zevende hemel omdat er Littlest Pet Shop diertjes werden verkocht die in Nederland niet zijn te vinden. Kilian gaf zijn zakgeld uit aan twee Star Wars autootjes.

Terug op de camping nog een duik genomen in het zwembad en een echt frans diner op tafel gezet met Tabouleh, Salade Bretonnes, Franse kaasjes, stokbrood en Rilettes. De rest van de avond was voor tafelbal (variant van tafeltennis met een voetbal) en andere spelletjes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.