Dagje camping

Het was weer even wennen om met de zon op de tent wakker te worden, de hemel was dan ook volledig blauw. Na de aankomst van de Booghjes gisteren was er vooral nog behoefte aan een dagje op de camping, vooral de kinderen hadden maar één heilig doel voor ogen: het zwembad.

Allereerst moesten er nog wel boodschappen worden gedaan en aangezien het zondag was moest er worden geimproviseerd. In Nederland zijn we verwend met hele ruime openingstijden van de AH maar de allergrootste Leclerc in de omgeving sluit op zondag zonder blikken of blozen z’n deuren. Papa, Erik, Gwen en Lucia stapten rond het middaguur in de auto om naar een kleinere Intermarche te rijden die tot half twee open was.

Bij terugkomst op de camping lag vrijwel iedereen al in het zwembad en dat was het beeld voor het grootste deel van de middag. Ook Kernous Plage werd nog met een bezoekje vereerd, iets wat we alleen nog maar de eerste avond hadden gedaan.

Kernous Plage

Kernous Plage

Kernous Plage (2)

Kernous Plage (2)

De avond werd besteed aan gezellig eten met z’n allen, pasta met maarliefst dre soorten tomatensaus (gewone tomatensaus voor Kilian, Bolognese voor Gwen, Lucia en Roy en Arabiata met groenten voor alles ouder dan 11 jaar. De heerlijke warme zomerdag werd afgesloten om 11 uur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.