Inpakdag

Vakanties gaan over het algemeen best snel maar deze was voor ons gevoel echt voorbij gevlogen. De exacte reden hiervoor weten we niet, mogelijk omdat we door de enorme warmte in het begin pas laat echt wat actief werden, maar feit was wel dat het weer tijd was om alles in te gaan pakken. Gelukkig hadden we geen enkele last gehad van onze achterburen dus hadden we prima konden slapen.

Na het ontbijt kregen Luus en Kilian wat extra schermtijd terwijl papa en mama zich met het afbreken en schoonmaken van de tent en aanverwante zaken bezig hielden. Baukje en Jet kwamen gelukkig met enige regelmaat voorbij voor wat afleiding van het scherm. Om er zeker van te zijn dat we niet weer een slechte nacht zouden hebben door onze achterburen had papa nagevraagd of het mogelijk was dat we de laatste nacht onze kleine tentjes op een andere plek konden neerzetten. Dat was gelukkig mogelijk al werd door de meneer achter de balie wel medegedeeld dat we de huidige plek in twee uur ontruimd moesten hebben. Onmogelijk, maar ondanks dat braaf ja geknikt en aan de slag gegaan.

Ons nieuwe basiskamp voor een nacht

Om een uur of half vier was de grote tent afgebroken en ingepakt, alles zoveel mogelijk in aanhangwagen, kofferbak en dakkoffer gestouwd en konden we zowaar nog even een duik nemen in het meer. De avond eindigde weer eens op het terras van het camping waar we heerlijk pizza bestelden.

Gezelligheid kan ook in een kleine tent

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.