Onthaasten en bijkomen

De dag begon voorzichtig om half acht toen papa en Kilian wakker werden. De danes volgden een half uurtje later en voor het ontbijt was er geen andere optie dan de teovlucht te nemen tot de mierzoete ontbijtgranen. We merken dat er dit jaar wel een aantal zaken anders zijn georganiseerd op de camping en het zijn niet altijd positieve veranderingen. Waar we vorig jaar nog tot 21:00 broodjes konden bestellen voor het ontbijt stonden we gisteren om kwart over acht beteuterd te kijken toen we de mededeling kregen dat we toch echt te laat waren. Jammer dus, maar de Choca-Pic en Miel Pops vonden hun weg naar beneden, weggespoeld met koffie en nog uit Nederland overgebleven pakjes perensap.

We merken dat we wil er wel is om er meteen op uit te trekken maar de energie ontbreekt nog. Rustig aan en even bijkomen was dus het masterplan voor vandaag. Natuurlijk moesten er wel boodschappen worden gedaan en in de hitte zetten we koers naar de Carrefour in Salanches. We onderdrukten de neiging om daar bij de beveiliging te vragen of ze toch niet al toevallig papa’s tas met paspoort en portemonaie hadden gevonden die we daar vorig jaar zijn kwijtgeraakt en begaven ons tussen de winkelende Fransen. Bijna 40 Euro lichter liepen we een half uur later weer naar buiten en staken we de weg over naar de Joue Club, de lokale speelgoedwinkel waar Lucia en Kilian hun spaargeld tevoorschijn haalden.

De middag werd doorgebracht aan en in Lac de Passy waar het in heerlijk was in de schaduw. De alpaca en eenhoorn werden weer te water gelaten en met uitzicht op de eeuwige sneeuw zwommen we de warmte van ons af. Het avondeten bestond uit pasta met tomatensaus en met wat voetbal en badminton werd de avond afgesloten. De komende dagen wordt het erg warm hier met temperaturen net onder de 40 graden…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.