Van Ell naar Ellertshaar

Waar we normaal gesproken de hele vakantie op een plek doorbrengen was het vandaag zomaar tijd om na een week al de boel op te breken. De safaritent in Ell lieten we achter ons en maakte plaats voor een safaritent in het het Drentse Ellerhaar. De Booghjes waren al eerder vertrokken met een lange rit naar Frankrijk voor de boeg, wij konden wat rustiger aan doen en reden pas na half elf van de camping weg.

Aangezien we pas om drie uur in de tent in Drenthe konden en het een rit van iets meer dan drie uur was hadden we ruim de tijd. Zo ruim zelfs dat we nog een detour langs Venray hadden ingepland. Venray? Inderdaad Venray, thuisbasis van een van de idolen van Lucia: de Youtuber Dylan Haegens. Het adres van het kantoor van Dylan Haegens was te vinden via Google en Lucia wilde erg graag een foto. In Venray aangekomen kwamen we er al vrij snel achter dat het adres het oude kantoor betrof, het nieuwe adres was niet bekend. Als troost trakteerden we ons op een lekkere lunch en liepen we met Kilian eindeijk langs een speelgoedwinkel waar hij zijn vakantiegeld aansprak voor de anschaf van een nieuwe Beyblade.

De rit van Venray naar Ellertshaar bleek een kwestie van achter aansluiten in de file waardoor we uiteindelijk pas rond half zes op camping “De Bosrand” aankwamen. Na het inchecken en het in een kruiwagen naar de tent vervoeren van onze bagage, bleek er bijna aansluitend een niet verplichte maar wel aan te raden rondleiding te zijn van de boer.

Na de rondleiding werd er nog een troetelkonijn geregeld die we de hele week bij de tent krijgen. Om negen uur snel nog wat macaroni met kaas op tafel getoverd die gelukkig in de smaak viel bij Lucia en Kilian. Daarna was het tijd voor bed, hoewel de tent een stuk kleiner is dan die in Limburg lijken de bedden veel comfortabeler.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.