Aan de bosrand in Drenthe

De camping waar onze safaritent staat maakt deel uit van Farmcamps. Dat betekent dat er overdag veel zaken voor kinderen op de boerderij worden georganiseerd met als direct bij-effect dat er een enorme hoeveelheid kinderen is te vinden. Bij het zien van onze directe buren met vier kleine kinderen hadden we ons voorgenomen om de komende week vooral niet te laat naar bed te gaan. Geen slecht voornemen bedachten we vanochtend toen even voor half zeven het eerste rumoer begon.

Ondanks de relatief vroege start genoten papa en mama van een kopje koffie in de zon en bekommerden Lucia en Kilian zich om ons verzorgkonijn dat inmiddels was voorzien van de naam “Coco”. Na een simpel ontbijtje rommelden we wat rond de tent, vermaakten papa en Kilian zich met jeu de boules en voetbal en maakte Lucia contact met ons buurmeisje die ook een konijn onder haar hoede had. Aan het begin van de middag liepen we naar een van de hoofdattracties van de camping, een bosmeertje op loopafstand waar we heerlijk konden zwemmen. Het meer bleek prachtig, het water akelig koud maar ondanks dat vermaakten we ons een aantal uren.

Terug op de camping sprongen we onder de douche in het gezamelijke toiletgebouw. De douche die we in Limburg in de tent hadden wordt wat dat betreft wel gemist, net zoals het ontbreken van warm water in de tent en een enorm slechte internetverbinding, iets wat papa soms tot wanhoop drijft. Na snel wat boodschappen te hebben gedaan in een drukke Albert Heijn in Borger stak papa de barbecue aan en werd de avond verder besteed aan spelletjes. Morgen weer een mooie dag qua weer met voor de dames een geplande bosrit op een paardenrug.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.