Wildlands Emmen

Met dank aan Hans en Jacob die via de Postcodeloterij vier kaarten voor een pretpark hadden gewonnen en die zo vriendelijk waren geweest om deze aan ons af te staan, hadden we vooraf al het plan om naar Wildlands Emmen te gaan. Vanwege de Corona-maatregelen moesten we weken vooraf wel al een dag en tijdstip van aankomst reserveren, de keus was op vandaag gevallen.

De zon was overtuigend aanwezig en zorgde voor een lekkere warmte tijdens het ontbijt. Na wat huishoudelijke klusjes en het verzorgen van de konijnen met weer een vers gemaakte salade waren de tassen ingepakt en reden we richting Emmen. Omdat we ons vooraf hadden aangemeld hadden we weinig drukte verwacht, die hoop werd de grond ingeslagen bij het zien van rijen voor de ingang die we vorige week bij Toverland niet hadden gezien… Na een klein half uur mochten we dan toch naar binnen.

0

We vermaakten ons een aantal uren met een rondje langs pinguins, giraffes, leeuwen, neushoorns en veel meer gedierte, allemaal netjes ingdeeld op basis van het soort landschap waar ze in voorkomen. Hoewel de massa die bij de ingang had gestaan zich wel wat had verspreid bleef het op sommige plaatsen ongemakkelijk druk. De twee drukste attracties, een safairit per vrachtwagen en een boottocht door de jungle kenden wachtrijen van een uur waardoor we de safaririt wijselijk maar lieten schieten.

0
0

Aan het einde van de middag werd het merkbaar rustiger in het park en renden we toch nog naar het begin van de safaririt, daar bleek nog wel een rij te staan maar wel behoorlijk korter waardoor we toch nog een rondje meereden. Door een bijna leeg park liepen we naar de uitgang en met een tussenstop bij de supermarkt in Borger kwamen we aan het einde van de middag weer aan bij de tent.

Na een simpele soep-met-brood-maaltijd werd Kilian uitgenodigd door een een groep jongens van rond de 15 voor een potje voetbal, Luus haalde wat tablet-tijd in. Morgen gaan we op jacht naar hunebedden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.