Falende “Frigo”

Na de pittige wandeling van gisteren kon het anders dan dat we vandaag weer de rustig aan gingen doen. Zonder een wekker te zetten reed papa deze keer alleen naar de bakker, enigzins ontstemd omdat we er achter waren gekomen dat onze koelkast het af liet weten. Na het ontbijt onze buren uitgezwaaid waar we al een week naast hadden gestaan zonder contact, maar zoals zo vaak vlak voor vetrek mee in gesprek waren geraakt.

Omdat de weersverwachting liet zien dat er in de middag kans op onweer was ploften we in de ochtend neer bij een heerlijk rustig meer met af een toe een voorzichtig zonnetje. Ondanks dat wel heerlijk qua temperatuur. Terug bij de tent de lunch afgesloten met een glas lauwe melk waarna we volledig overtuigd van het nut van een goede koelkast in de auto sprongen. Op aangeven van de camping reden we naar de Darty/FNAC in Sallanches waar een vriendelijk verkoper zijn best deed om ons een complete koelkast met deur en vriesvak te verkopen, niet echt tentproof dus. De Decathlon in Scionzier had gelukkig wel wat modellen voor op de camping en met een wel wat kleiner model dan we gewend zijn reden we terug.

Onderweg scoorde Kilian nog een radiografisch bestuurbare auto en deden we snel nog wat boodschappen bij de Carrefour.

Na een rauwkostschotel, merguez, wortel/selleriesalade en voor Luus wat Sushi sloten we de dag af met wat tafeltennis. De klapper van de dag bewaarden we tot het eind toen we de stekker van onze defecte koelbox toch nog eens aansloten en het ding vrolijk heerlijk koud begon te worden. Gelukkig is het retourbeleid van de Decathlon heel soepel…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.