Ditjes en datjes-dag

Met een verdiende rustdag voor de boeg was het tijd voor wat achterstallige klusjes, naast een plons in ons thuis-meer natuurlijk. Het ontbijtje was weer van de bakker en papa had gezorgd voor wat lekkers bij de koffie. De nacht was erg slecht geweest doordat een Nederlandse jongen achter ons in het holst van de nacht de camping bij elkaar begon te schreeuwen tijdens een nachtmerrie. Daarna barstte er een urenlange regenbui los die de rest van de nacht duurde. De nieuwe tent bleek tijdens regen een stuk meer lawaai te produceren dan onze vorige en dat was even wennen. Om acht uur ’s ochtends werd het pas voorzichtig weer droog.

Na een ontbijt in de tent, voor het eerst deze vakantie, maakten we ons op voor een ritje naar Scionzier om bij de Decathlon de koelbox terug te brengen die achteraf niet nodig bleek te zijn. Dit lukte zonder veel problemen. Vlak in de buurt wisten we uit een van de vorige jaren een bakkertje waar we toen heerlijke taartjes hadden gegeten. Aangezien het na de Decathlon lunchtjd was, was dat het enige logische doel. Deze keer hadden we allemaal trek in Pizza en dat bleek een goede keus. We waren het er allemaal over eens dat deze veel beter waren dan de pizza’s op de camping.

Bij thuiskomst het boeltje ingepakt voor een zwemsessie, het wolkendek was in de loop van de dag weer zo goed als verdwenen. Even later besloten om ook het avondeten mee te nemen naar het meer. Met uiztciht op de omringende bergen aten we wat er nog was overgebleven van de pizza, stokbrood met brie en een lekkere salade. Morgen gaan we weer hogerop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.