Booghjes dag

Het is al jaren traditie dat we een deel van de vakantie doorbrengen met onze buren/vrienden, de Booghjes. Na twee keer Concarneau, een keer Freudenstadt en een keer Lac de Passy hadden we dit jaar weer een week overlap ingepland. Net zoals ons stressvolle vertrek was ook hun voorbereiding door de Corona allesbehalve ontspannen geweest maar gekukkig waren alle tests negatief en kon de vakantoe doorgaan.Vandaag was hun geplande aankomst en aangezien de weersverwachting wat twijfelachtig was, hoopten we vooral dat de tent opgezet kon worden voordat de regen zou losbarsten.

na een ontbijtje in een voorzichtig zonnetje rommelden we wat rond de tent en vermaakten we ons met een potje badminton en wat rommelen rond de tent. Na een vroege lunch verplaatsten we ons naar de tafeltennistafels aan het begin van de camping. Rond half twee kwamen ze na een nacht doorrijden aan en aangezien de receptie nog dicht was liepen we naar ons plekje voor een koude Panache en wat chips. Gwen, Lucia, Roy en Kilian konden niet wachten om te gaan zwemmen en met de badpakken en zwembroeken aan rende het viertal richting het meer.

Na drie uur werd met vereende krachten de tent opgezet en toen alles stond reden we naar de Super-U in Passy voor het avondeten: Franse Steak Hache (hamburgers) op een hamburger broodje a la brioche, een salade en een bak rauwkost. Na het eten was het nog tijd voor een potje Uno tot het donker werd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.