Gezelligheid op de camping

Voor vandaag stond er niet veel gepland. Een bewuste keuze omdat de Booghjes nog wel wat rust konden gebruiken na de stressvolle voorbereiding van de vakantie en de lange reis. Papa reed samen met Erik naat de Grand Frais versmarkt met aangrenzende boulanger voor het ontbijt.

De weersverwachting voor vandaag was wat matig, vooral later op de middag, en de kinderen hadden zwemmen in het meer als heilig doel gesteld. Na het ontbijt werden de zwemspullen gepakt, inclusief de oplaasbare unicorn van Lucia, en werd er een mooi plekje bij het meer uitgezocht. In een warm zonnetje maar met een fris windje was het best lekker zwemmen en Gwen, Lucia, Roy en Kilian leverden midden op het meer een strijd om alle opblaas-attributen.

Lunchen deden we bij de tent onder een inmiddels bewolkte hemel en halverwege de middag werden er boodschappen gedaan bij de Carrefour. We liepen wat verbaasd de supermarkt uit toen bleek dat de zon opeens weer uitbundig scheen. Dat gaf ons wel de kans om met z’n allen uitgebreid te borrelen op de camping. Iets waar we later wel weer van terugkwamen toen de regen zicg toch echt aankondigde en we overdekt ons potje voor acht personen moesten koken: twee soorten pasta (tomatensaus en tomatensaus met gehakt) en een hele lekker Caprese salade.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.