Regendag

In een druilerige regen hadden Erik en papa het ontbijt geregeld. De weersverwachting klopte wat dat betreft prima want de dikke grijze wolken hadden het uitzicht op de bergen compleet verdreven. Om het natte leed enigzins draaglijk te maken werd er bij de bakker een taart gehaald voor bij de koffie.

Door alle nattigheid was er verder weinig meer te doen dan wat spelletjes en wat lezen. Voor de lunch werden al onze voorraden aangesproken waardoor vooral Lucia kon genieten van een stokbroodje met ravioli en stond er ook nog pannetjes met ragout en vegetarische gehaktballetjes. Na de lunch bleek de hemel wat op te klaren en waagden we ons hoopvol naar buiten. Na wat jeugd er van te hebben overtuigd dat het toch echt goed is om er even uit te gaan begonnen we aan een wandeling rond het meer waarbij we pas aan het einde werden getrakteerd op nieuwe regen.

Deze keer bleek het serieus en bleef het lang stevig doorregenen, zelfs zo erg dat het gevoel dat we al de nattigheid zat waren de overhand begon te krijgen. Uiteindelijk moest er nog wel eten op tafel komen, papa ging daarom met de Booghjes naar de Carrefour voor op te bakken aardappelblokjes en een heerlijke salade. Het regende nog lang door deze avond…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.