Inpakdag

Het vervelende moment dat zich elke vakantie weer aandient was vandaag de harde realiteit: alles moest worden ingepakt voor de reis terug. Gelukkig bleek de weersverwachting accuraat en was het ook vannacht droog gebleven, de zon straalde ons bovendien vrolijk tegemoet. Omdat Erik en papa erg enthousiast waren over de Grand Frais versmarkt waren mama en Nicole overgehaald om vanochtend eens mee te gaan. Kilian was ook niet te houden met in zijn achterhoofd de belofte dat er voor de terugweg een bak snoep mocht worden uitgezocht.

Na een snel ontbijt begaven Lucia en Kilian zich naar het meer voor een duik met Gwen en Roy. Papa en mama storten zich op de ondankbare taak om de tent te ontruimen en alles een plekje te geven in de auto, aanhangwagen en dakkoffer. Rond twee uur was de klus dan toch echt geklaard en plonsden we voor de laatste keer nog een keer in “ons” meer onder toeziend oog van het Mont Blanc massief dat zich op een enkele wolkenbank na helemaal liet zien.

Na balend afscheid te hebben genomen van de Booghjes reden we even na vieren weg van de camping, al druk fantaserend of we nog voor een vierde keer gaan terugkomen. Om acht uur reden we de parkeerplaats van het hotel op waarna de lokale Mc ons weer van een warme hap voorzag. Het waren drie heel geslaagde weken geweest.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.