Warmenhuizen – Rømø

Twee jaar geleden was al eens het plan ontstaan om in het voorjaar een verblijf te plannen in Denemarken. Vooral het eiland Rømø had de aandacht vanwege de manege met IJslanders maar vanwege de Corona ellende was het er nooit van gekomen. Dit voorjaar ontdekte mama het eiland eigenlijk opnieuw via een website die was gewijd aan bijzondere plekjes in het buitenland. Met name een specifiek huis vonden we wel erg mooi en een week in de meivakantie was snel geboekt.

Zaterdag 30 april was het dan zover, na een dag inpakken (mama was al een week vrij en had al veel meer kunnen voorbereiden) stapten we om 7 uur ’s ochtends in de auto. Het voelde wel vreemd, zo zonder aanhangwagen en dakkoffer maar alles was tocg echt ingepakt. Met mooi weer was het prettig rijden en met alleen een wel heel vervelende file in de buurt van Hamburg kwamen we rond half vijf aan op het eiland. De sleutel werd gehaald in zuidelijk gelegen Havneby en na 10 minuten weer noordwaarts rijden kwamen we eindelijk aan bij “ons” huis in Lakolk.

De foto’s hadden gelukkig niets te veel gezegd en na alles uitladen en vooral genieten van het uitzicht vulden we met tomatensoep en de ’s ochtend gesmeerde broodjes onze magen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.