Kommandørgården

Na al het spektakel van gisteren in Legoland hadden we ons voorgenomem om de dag vandaag heeeeel rustig te beginnen. Dat kon ook, want naast de paardrijsessie die de dames voor de middag hadden geboekt in de Kommandørgården stond er niets gepland. Rond half acht waren het papa en Kilian die als eerste wakker waren en na een kop koffie (voor papa) stapten ze in de auto om het ontbijt te halen. Het weer was nog steeds prima, al was de bewolking wel erg nadrukkelijk aanwezig.

Na het ontbijt was het tijd voor wat gamen, wat rommelen in en om het huis, wat achterstallig leeswerk en koffie met wat lekkers. Na een snelle lunch stapten we om half een in de auto richting Havneby waar een tweetal IJslanders nog nietsvermoedend in hun stal stonden te luieren. Het was even zoeken naar de manege maar we vonden hem uiteindelijk toch. Luus kreeg een roodbruine merrie met de naam Frekja terwijl Be een creme/witte ruin kreeg toegewezen die luisterde naar de naam Prince. Terwijl de paarden werden gepoetst gingen papa en Kilian naar Toftum in het noorden van Romo waar een midgetgolfbaan moest zijn.

Het eiland kent twee van deze banen maar de dichtsbijzijnde was nog dicht. Aangekomen in Toftum liepen we een rondje over de baan en Kilian was meteen enthousiast. Snel liepen we naar de receptie….deze bleek ook dicht. Zwaar teleurgesteld stapten we weer in de auto en kozen voor Plan B, datgene waar Kilian altijd blij van wordt: voetballen. Van het noorden van Romo reden we weer naar Havneby in het zuiden en werd er anderhalf uur balletje getrapt met een ijsje in de pauze. Rond vier uur stapten we in de auti in de hoop de meiden te kunnen onderscheppen om nog wat foto’s te maken maar dat bleek onbegonnen werk. Rond half vijf waren ze weer terug bij de Kommandørgården waar papa en Kilian al stonden te wachten.

Het avondeten bestond uit afhaalpizza en de avond werd doorgebracht met thee drinken en spelletjes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.