Dagje niksen

Opgelucht dat we de overnachting in Fefuge Belachat hadden weten te verplaatsen, stonden we op in afwachting van het noodweer dat vandaag zou overtrekken. Het was indedaad bewolkt toen we opstonden en tijdens de rit van papa en Kilian naar de boulanger vielen de eerste voorzichtige druppels al op de voorruit van de auto. Toch konden we nog wel buiten ontbijten voordar de eerstvolgende bui zich aandiende en zo ging het eigenlijk de hele tijd door waarbij de buien wel steeds serieuzer werden.

Na een extra rondje koffie en wat extra lezen/schermtijd reden we naar de Carrefour voor de boodschappen en de Jouer Club voo wat posters (Lucia: Back to the Future, Kilian: Harry Potter en een Mario Kart 8 voor de game kamer thuis).Aangezien het daarna nog steeds regende reden we ook nog langs de drukke Decathlon Mountain Store waar we wat drinkflessen kochten voor het nieuwe schooljaar. Tot onze verbazing zagen we bij het naar buiten lopen alweer grote stukken blauw aan de hemel, het noodweer was gelukkig (weer) niet gekomen.

Als avondeten hadden we gekozen voor enorm grote pastaschelpen (Conchiglioni Rigati met tomatensaus, echte parmezaanse kaas en basilicum. De jeu de boules en het tafeltennis waar Kilian maar geen genoeg van kan krijgen vulde het restant van de avond.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.