Bijkomen

De huttentocht had best wat van onze energie geeist en ondanks een hele goede nacht van ons allemaal keken we uit naar een dagje nietsnutten bij de tent. Papa en Kilian kwamen terug van de bakker en de Grand Frais met bramen, abrikozen, croissantjes, stokbrood en brownies voor bij de koffie. Aangezien er voor de middag zwemplannen waren werden er in de ochtendnog snel boodschappen gedaan voor het avondeten. Papa viel voor de zoveelste keer op in de supermarkt toen de anti-diefstalpoortjes afgingen. De boosdoners bleker uiteindelijk de kaartjes te zijn van de kabelbaan naar ont d”Arbois die nog in zijn tas zaten…

Na een lunch bij de tent werden de zwemspullen ingepakt en doken we het lauwe water in, de temperatuur is nog steeds ruim boven de 30 graden en de komende dagen verandert dat ook niet. Dat de vakantieperiode ook in Frankrijk is losgebarsten was goed te merken aan de drukte, het was een enorm gezellige drukte aan het meer.

Rond een uur of vijf was het tijd voor een douche, een biertje en een chipje en werd de tent na een week weer eens gereorganiseerd en geveegd. Het avondeten bestond (weer eens) uit pasta en een rauwkostschotel. Met wat tafeltennis werd de avond afgesloten tot we rond elf uur ons bed indoken. Morgen op tijd weg voor een tocht naar de Chalets de Miages.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.