Attendre la pluie

Na bijna twee weken temperaturen boven de 30 graden leek het er op dat er vandaag zowaar serieus regen naar beneden zou komen, in combinatie met onweer. De verwachting voor zaterdag leek beter en dus werd het wandel/rust schema omgedraaid: vandaag rust en morgen weer aan de wandel.

Het begon nog mooi, met boven de 35 graden weer heel erg warm zelfs. Bij de tent in de schaduw was het ondanks dat wel aangenaam en zo werd de ochtend doorgebracht. Aan het begin van de middag stapten we dan toch in de auto met als doel Scionzier. Voor de lunch stopten we bij een boulanger waarvan we nog wisten dat ze ook heerlijke pizza’s verkochten (2 grote pizza’s voor 15 Euro) en met een Margarita en een Royale waren onze buikjes weer vol. Volgende stop was de King Jouer speelgoedwinkel waar Kilian erg graag een snelle RC boot wilde kopen. Na lang wikken en wegen liepen we met lege handen weer naar buiten omdat de juiste er niet bij zat. Laatste stop was de Decathlon voor een gastankje voor de barbecue en een set wandelstokken voor Lucia, omdat papa nu elke keer zonder stokken liep.

Op de terugweg bij de Grand Frais snel nog wat worstjes, tzatziki en sla gehaald voor het avondeten en bij terugkomst op de camping begon de hemel al serieus te betrekken, begon het te waaien en was er een duidelijk gerommel te horen. Niet lang daarna regende het dan ook echt en trokken we ons terug in de partytent om eten te maken en spelletjes te doen. Nog steeds vergezeld door de regen was het rond tien uur tanden poetsen en slapen. Morgen weer de bergen in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.