Relax dagje

De weersverwachting gaf voor vandaag aan dat er in de middag een kans was op regen en dat maakte dat we de plannen om vandaag te wandelen lieten varen. Kilian was ook wat verkouden geworden en zeker voor hem kon het geen kwaad om het even rustig aan te doen. Wijs geworden door afgelopen zondag reden papa en Kilian vanochtend rechtstreeks naar de Super-U in plaats van naar de boulanger die gesloten was. In een grijze bewolkte wereld aten we ons ontbijtje, het was qua temperatuur overigens wel heerlijk.

Om toch nog wat beweging te krijgen liepen papa en mama aan het einde van de ochtend naar het meer voor een rondje rond, al met al zo’n vijf kilometer. Lucia en Kilan bleven in de tent achter, helemaal blij met wat extra schermtijd.

Ondanks dat het zondag was viel het met de drukte aan het meer erg mee, hoewel er nog wel een aantal vissers, zwemmers en SUP-pers waren. Het bewolkte weer zal ongetwijfeld ook hebben meegespeeld. Na driekwart het meer te hebben rondgelopen kwamen we aan bij restaurant Les Criques, waar we de tweede dag van de vakantie al hadden gegeten. We schoven aan op een nagenoeg leeg terras en bestelden een wel heel erg lekkere cappucino met taartjes (panacotta en citroen-merengue). Ook werd er alvast een tafeltje gereserveerd voor komende donderdagavond, onze laatste avond op de camping..:-(

Bij terugkomst op de camping was het tijd voor een potje tafeltennis, lunch en daarna de dagelijkse boodschappen. Deze keer bij de Carrefour die ook open bleek te zijn op zondag. De hemel was inmiddels alweer flink opengebroken maar de 30 graden werd gelukkig niet meer gehaald. Voor het avondeten werd de barbecue aangestoken (garnalenspiesjes, hamburgers en worstjes met sla en tabouleh), een deel van de calorieen werd daarna gelukkig weer verbrand met badminton en tafeltennis. Als de verkoudheid van Kilian het toelaat gaan we morgen weer flink hogerop met de kabelbaan van Flegere, waar we de wandeling van Flegere naar de Brevent gaan maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.