Naderend vertrek

Met de laatste volledige dag voor ons was het tijd voor wat laatste dingen en helaas ook een start met het inpakken van ons tijdelijke verblijf. Papa had in Chamonix twee moi shirts gezien die op dat moment niet zijn zijn maat waren te krijgen. Om toch nog een poging te wagen sprong hj samen met Lucia na het ontbijt in de auto om onder een stralende zon de A40 naar Chamonox op te rijden. Mama en Kilian bleven achter op de camping. Mama om alvast een start te maken met het inpakken en Kilian omdat hij na al het relatief vroege vertrekken van de afgelopen dagen vooral behoefte had aan wat schermtijd.

Het bezoekje aan Chamonix was succesvol, na de aanschaf van de twee shirts werden er nog aarbeientaarjes van Chez Richard gegeten op de Place Balmat waarna de terugreis werd ingezet. De rest van de middag was het voornamelijk inpakken geblazen, met name de nieuwe partytent was behoorlijk wat werk omdat deze het doelwit was geweest van een groep vogels. Uiteindelijk kwamen we om half zes tot de conclusie dat we vrijwel alles hadden gedaan, alleen de tent stond nog.

Om zes uur schoven we aan op het terras van restaurent Les Criques waar de kids zich stortem op de Fish and Chips en papa en mama kozen voor een salade. Op de terugweg naar de camping begon het al te schemeren maar dat weerhield Kilian er niet van om als enige in het gezelschap nog een duik te nemen in het meer.

In een ongezellig lege tent deden we om half elf het licht uit, morgen de laatste loodjes, nog even zwemmen en dan en route naar Dijon.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.