Herfst 2023

Als je op vakantie bent mag je natuurlijk niet klagen. Dat hadden we de afglopen week dan ook niet gedaan ondanks de ene regenbui na de andere en de steeds groter wordende modderpoel in het midden van ons campingveld. Bij het opstaan vanochtend na een natte nacht kletterde de regen vrolijk door en dat had zolangzamerhan wel een beetje zijn weerslag op het humeur van ons gezelschap. We hadden eigenlijk allemaal zin om gewoon in ons warme, droge bed te blijven liggen. In plaats daarvan trok papa zuchtend zijn regenjas aan om brood te halen en begaf iedereen zich met gezonde tegenzin naar de partytent voor het ontbijt.

Na een snelle blik op de kaart bleek dat het in heel Frankrijk slecht was waardoor het geen optie was om ergens naar toe te rijden waar het droog/minder nat was. We legden ons er maar bij neer en besloten om dan maat te zorgen voor troosteten. Na het ontbijt reden we met Erik en Nicole naar de Super-U in Arradon om taart en alle ingredienten voor een barbecue te halen. De taart werd rond lunchtijd soldaat gemaakt waarna de kinderen het zwembad in doken, een uur later gevolgd door papa en Erik. Mama gebruikte de tijd om alles rond en vooral binnen de tent te organiseren. Na het zwemmen werden er nog wat potjes tafeltennis gespeeld (de tafels staan overdekt in een tent).

Het was ondeertussen opgehouden met regenen en op het moment dat de barbecue werd “aangestoken” brak de zon zelfs door de wolken en het bleef de rest van de avond gewoon De tafeltennistafels werden nog maar eens gebruikt tot het licht om elf uur uitging en onder een sterrenhemel liepen we naar het toiletgebouw om onze tanden te poetsen. Hopleijk hebben we de ergste nattigheid nu gehad.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.