Rustdag

Zoals gisteren afgesproken hadden we voor vandaag vooral rust ingepland. De weersverwachting sprak van een onbewolkte hemel, een prima dag voor luieren en wat zwemmen. De zon diende zich inderdaad al vroeg aan en dankzij onze buren begon de dag helaas ook echt alweer vroeg. Na het ontbijt planten we de stoelen in de ochtendzon en maakten nog een pruttelkoffie. Kilian had zich al begeven naar het voetbalveld en Lucia sliep heerlijk lang uit.

Rond een uur of elf begaven we ons met de Booghjes dan toch naar het zwembad om lekker af te koelen want het bleek voor het eerst echt serieus warm te zijn. Alle glijbanen werden meerdere keren bezocht, na het zwemmen even opdrogen in de zon en dan weer het bad in. Dat hielden we een aantal uren vol.

Halverwege de middag reden we naar de Super-U voor de dagelijkse boodschappen. Het eten vanavond werd weer bij de foodtruck op de camping besteld: de curry die eerder goed in de smaak viel, zo goed zelfs dat Kilian er ook naar uit keek. Luus twijfelde en hield het liever bij noodles. Na het eten gingen we met z’n allen naar het voetbalveld om te kijken naar Kilian die tegenwoordig elke avond deel uitmaakt van het Nederlandse campingteam. Lucia en Gwen werden tijdens de wedstrijd benaderd of ze morgen ook mee willen doen omdat alle huidige vrouwelijke deelnemers morgen huiswaarts gaan.

Rond elf uur begaven we ons nog naar het strand. Elk jaar in augustus komen de Perseiden voorbij, een meterorenzwerm die voor veel vallende sterren zorgt en dat spektakel begon vanavond. In een half uur tijd werden er inderdaad vier gespot. terug op de camping was er nog tijd voor een nachtelijk stuk taart, daarna snel tanden poetsen en om een uur ging het licht uit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.