Warmenhuizen – Dijon

Met de vaste overtuiging dat het dit jaar tijd was voor iets nieuws waren we lang op zoek geweest. Na de best regenachtige vakantie van vorig jaar in Bretagne snakten we wel weer naar het hooggebergte en een bonte verzameling aan campings in Italie, Zwitserland en Frankrijk hadden de revue gepasseerd, met uiteindelijk één conclusie: Lac de Passy moest het toch weer worden. Dat lag niet eens zozeer aan de camping zelf maar vooral aan de ligging aan het meer en de fantastische omgeving.

Zoals ook bij eerdere edities ging de wekker om vijf uur en reden we om even na zessen weg. Als we de berichten moetsen geloven waren de wegen naar het zuiden een totale nachtmerrie door de Olympische Spelen in Parijs en de Formule 1 van België in Spa. Hoewel we nog in Nederland bijna van de weg werden gereden door een onoplettende dame bleek dat eigenlijk het enige bijzondere aan de hele reis. Wel weer overvolle parkeerplaatsen maar verder geen enkele vertraging. Het Ibis Hotel in Dijon verscheen dan ook voor half vijf aan de Franse horizon.

Nadat de kamers waren verkend zetten we koers naar de McDonalds voor de spijthap. Terug bij het hotel werd er nog even gehitstert en gedouched. Morgen nog drie uurtjes naar “ons” meer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.