Dagje rust

De zon was alweer overtuigend aanwezig toen we wakker werden. De plannen die we eerder hadden voor een wandeling bij de Brevent met Erik en Gwen konden door omstandigheden niet doorgaan en daarom was gisteren besloten om er vandaag een totale rustdag van te maken. Natuurlijk begon de dag wel weer met de heerlijke croissantjes en baguettes van de Marie Blachere en onze pruttelkofie maar daarna was het vooral tijd voor wat klusjes en wat badmintonnen.

Na de lunch werd de zwemkleding aangetrokken en wisten we een plekje in de schaduw te veroveren bij het meer waar we het grootste deel van de middag doorbrachten. Mama had vooral zin om niet in het water maar in een boek te duiken en bleef bij de tent. Om elke vorm van verdere lichamelijke inspanning te vermijden werd er meteen een reservering gemaakt voor een pizza op het terras bij de camping.

Rond elf uur in de avond kropen we op een licht rumoerige camping ons bed in. Morgen gaan we voor een serieuze wandeling naar de Refuge Albert 1er bij La Tour.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.