Warmenhuizen – Dijon

Met de ervaring van de afgelopen jaren in het achterhoofd ging de wekker vanochtend om vijf uur. De inpaksessie was achter de rug en we hadden ons zelf een compliment gegeven hoe soepel het allemaal was gelopen, moe waren we wel. Even na zes uur reden we weg van de Schoffel, nagekeken door onze zwaaiende buurtjes en een verontruste Olaf die dit allemaal eens eerder had meegemaakt.

Aangezien midden-Nederland dit weekend vakantie had gekregen maakten we ons wat ongerust over de drukte op de weg maar dit viel uiteindelijk heel erg mee. Afgezien van een behoorlijk file in het noorden van Frankrijk, waar de navigatie ons briljant langs wist te loodsen, en bomvolle parkeerplaatsen waar geen plek meer was te vinden, konden we prima doorrijden. Het weer zat ook mee want Frankrijk zucht deze week weer onder een hittegolf met temperaturen boven de 35 graden…

De tablets zorgden weer voor vermaak
Pauze in de schaduw

Om even voor half vijf parkeerden we bij het Ibis Budget Hotel in Dijon en sleepten we onze spullen naar de heerlijk koele kamers. De onvermijdelijke McDonald’s diende zich aan voor het avondeten, waar Lucia haar allereerste Big Mac naar binnen werkte. Morgen nog drie uur rijden naar de eeuwige sneeuw.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.