Toverland

De wekker ging relatief vroeg vanochtend hoewel acht uur nog heilig is ten opzichte van de normale werkweken. Toch was het even omschakelen om broodjes te smeren en alles te verzamelen en in te pakken voor het hoofddoel van vandaag: Toverland. In tegenstelling tot de Booghjes zijn we zelf geen regelmatige pretparkbezoekers maar Toverland lag wel erg dichtbij onze basis van deze week. Bovendien hebben we een aantal jaren geleden aan Lucia en Kilian de belofte gedaan om eens naar de Efleting te gaan maar daar was het nog niet van gekomen.

Rond half elf liepen we richting de ingang het het pretpark met uitzicht op “Troy”, de hoogste hoten achtbaan van Europa. De rijen voor de ingang waren indrukwekkend en dat was eigenlijk wel onverwacht gezien alle maatregelen rondom het Corona-virus en het feit dat er vooraf gereserveerd moest worden om het aantal bezoekers te beperken…. Na ee half uur liepen we dan toch naar binnen en Gwen, Lucia, Roy en Kilian hadden al snel de eerste rit in een kleine achtbaan achter de rug die bij alle kids in de smaak viel. Gwen en Lucia waren al snel op zoek naar sneller, hoger en verder en gedurende de dag zocht iedereen zijn eigen weg met Erik en Gwen als de echte “dare devils”.

Tot onze eigen verbazing had iedereen het tot aan sluitingstijd (negen uur ’s avonds) vreselijk naar zijn zin en bleken de wildwaterbaan en de Maximus Blitz Bahn tot de favorieten te behoren. Na maarliefst tien uur in het park te hebben rondgeslenterd reden we in een ondergaande zon terug naar Ell. Slapen zal wel geen probleem zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.