Domme

Rond zeven uur vanochtend verschenen de eerste zonnestralen op de tent. Het was een superkoude nacht geweest maar omdat we hem hadden zien aankomen was iedereen lekker warm geweest. Na een aantal dagen regen hadden we erg veel zin in een zonnige dag.
In de ochtend liet de zon zich regelmstig zien en we bedachten dat een picknick aan de rivier wel een goed idee zou zijn. Helaas dacht de Franse weergod daar anders over, toen we in de auto stapten vielen de eerste regendruppels op de voorruit. Na even een rondrit te hebben gemaakt konden we onder een stuk blauwe lucht wat broodjes eten. De volgende bui kondigde zich inmiddels aan en dus gingen we over naar plan B. Eén van de mooiste dorpen in de omgeving (volgens de foldertjes dan) moest Domme zijn, daar zou bovendien een toeristentreintje rondrijden: zo’n gemotoriseerd treintje waar we tot nu toe altijd een beetje meewarig naar keken, maar met kinderen in het gezelschap wordt het opeens een verdomd leuk uitje.

image

Bij binnenkomst zagen we het geel-rode gevaarte zich al een weg banen door de smalle straatjes van het dorp. De rondrit zelf was gewoon leuk, prachtige vergezichten en zowel Luus als Kilian keken hun ogen uit.

image

Na de rit rondgewandeld door het inderdaad prachtige dorp. Toen de volgende regenbui zich aankondigde was het tijd om weer te gaan.
De komende dagen moet het weer echt beter zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.