Rust op de camping

De eerste nacht in de nieuwe tent was heel goed bevallen, met name het feit dat het slaapdeel weinig daglicht doorliet was heel prettig en rond acht uur kwamen we een beetje in beweging. Papa en Kilian sprongen in de auto naar de boulanger en de versmarkt voor een lekker ontbijt terwijl mama en Lucia de ontbijtspullen klaar zetten en een lekkere pot koffie maakten. De eerste echte Franse croissantjes waren heerlijk en tijdens het maken van plannen voor de eerste campingdag kwamen er maar een paar zaken naar boven: opruimen, boodschappen doen (Carrefour en de speelgoedwinkel voor Kilian) en zwemmen.

Aan het einde van de ochtend reden we naar Sallanches en konden we voorzien van mondkapjes de eerste (en tweede) levensbehoeften inslaan. De speelgoedwinkel werd een teleurstelling omdat ze niet de Pokemon kaarten hadden die Kilian zo graag wilde. Eenmaal terug op de camping hesen we ons na de lunch in onze zwemkleding en liepen we naar het meer. Het water was heerlijke en Kilian zwom voor het eerst trots rond zonder zwembandjes, met de glinsterende ijswanden van het Mont Blanc massief aan de horizon.

Het menu voor de avond bestond uit een simpele pasta met tomatensaus en kaas. Op uitdrukkelijk verzoek van Kilian in de avond nog samen met papa bezig geweest op het beachvolleybal veld bij het meer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.