Zzz… (Zon, Zee, Zwembad)

Vandaag rustig aan gedaan. Het begin van de dag was bijna historisch te noemen toen we  elkaar om acht uur in bed lagen aan te kijken, terwijl de kinderen nog sliepen. Luus werd daarna als eerste wakker, gevolgd door Kilian om half negen. Het had ’s nachts behoorlijk gewaaid (Arjen was midden in de nacht nog z’n bed uit geweest om de scheerlijnen strakker te trekken) maar met de zon was de meeste wind verdwenen. Het was ook wat minder warm dan gisteren en dat vond niemand erg.
We hadden al het plan om naar Kernous Plage te gaan en nu het hard had gewaaid leek het helemaal een mooi moment om schelpen te gaan zoeken. Na het ontbijt dan ook de nieuwe waterschoenen aan en we gingen op pad.

image

De oogst was indrukwekkend,  een hele emmer vol schelpen ging mee terug. Het uitzicht vanaf het strand was prachtig. In de verte zagen we onder meer het vissersdorp Beg-Meil liggen waar we morgen naar toe gaan. Dat dorp ligt op de uiterste punt van de Baie de la Forêt waar ook Concarneau op uitkijkt.
Na het strand lunch, boodschappen en het zwembad. Luus vermaakt zich prima met haar vakantievriendje Tijs, die helaas morgen weer vertrekt. Dat zal voor Luus wel even lastig word en denken we. Kilian is ook superblij en geniet volop. Vooral het praten gaat opeens hard (je had gelijk Nicole 🙂 en hij loopt iedereen de oren van het hoofd te kletsen. Vooral van het feit dat hij heeft ontdekt dat hij “Lucia” kan zeggen krijgt hij maar geen genoeg van.
De weervoorspellingen voor de komende twee weken geven aan dat er geen spat regen gaat vallen. Het zou voor het eerst zijn dat we een hele zomervakantie geen bui hebben gehad….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.