Overgave

Het was vandaag een dag van overgave. In de eerste plaats aan de zinderende hitte, boven de 30º, en in de tweede plaats aan het avondschema.
De hitte was aangekondigd dus hadden we al het plan opgevat om redelijk vroeg naar Kernous Plage te gaan. Bepakt en bezakt zaten we toch pas om half elf met onze billen in het zand. Het water was weer enorm koud maar ondanks dat zijn we alledrie (Kilian vond alleen zijn voeten meer dan voldoende) helemaal “door” geweest. Luus was zelfs de stoerste van ons drietjes.

image

Op het heetst van de dag zijn we echt het strand af gevlucht, zo warm was het. Na een kort slaapje van Kilian bracht de supermarkt wat verkoeling. Luus had nog geen genoeg van het water dus plonsten we nog even in het zwembad.
Aangezien het naar bed brengen tot nu toe elke keer drama is geweest, of ze nu vroeg of laat gingen slapen, hadden we bedacht om het dan maar eens anders te doen. Na het avondeten hebben we onze schoenen aangetrokken en met Kilian in de rugdrager zijn we het pad langs de kust richting Concarneau gaan lopen.
Het was een prachtig pad en de ergste hitte was verdwenen. Het pad liep pal langs het water met af en toe doorkijkjes over de baai.

image

Uitzicht op Kernous Plage

image

Uitzicht op Concarneau

In Concarneau aangekomen zijn we nog wat gaan drinken (Luus kunnen we helemaal blij maken met Orangina) en toen weer tentwaarts. Kilian ging alsnog over de rooie toen het bed in zicht kwam maar viel uiteindelijk als een blok in slaap in de armen van Bé. Met Luus ging het allemaal makkelijk.
We hebben nieuwe overburen gekregen in de vorm van een Gronings gezin met vier kinderen,  hopelijk betekent dat voor Luus weer wat vriendjes om mee te spelen.

3 reacties

  1. Hi there, jullie boffen toch maar met het weer. Dat was vorig jaar wel anders. Veel leuke foto’s. De kinderen hebben het goed naar hun zin. En jullie daardoor natuurlijk ook.
    Simba heeft vaste slaapplekken, de wasbak op zolder en het ligbad. Iedere keer moet die kraan open. Nu maar hopen dat dit mailtje er door komt. Nog veel plezier. Kusjes aan de kinderen. X. Oop.

  2. echt een prachtig gebied daar zeg en helemaal met die staal-blauwe hemels! Tja, dan zou ik ook niet naar bed willen, haha!! Wel heet hoor, pffff! Hier beginnen we bij 25 graden al te piepen… Veel plezier en veel ijsjes eten, hihi. xxx tante Set

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.